Home Cursuri AVT Examene Despre Noi Referinte Articole Cursul lunii Cariere Contact Blog
Accesis / Articole / Persoanele Bilingve Au Mai Mult Sex Appeal

Persoanele bilingve au mai mult sex-appeal

Stim cu totii ca dezvoltarea abilitatii de a comunica fluent intr-o limba straina este astazi o problema de utilitate maxima. Comunicarea in mediul de afaceri si a stapani limbajul vehiculat in domeniul de afaceri in care activati este o chestiune de branding personal si branding al companiei din care facem parte.


Sa vedem insa alte cateva avantaje pe care le aduce cu sine stapanirea unei limbi straine:

 


-    Studiul „Cognitive and attitudinal outcomes of an additive-bilingual program" arata ca cei care studiaza o limba straina dezvolta o atitudine mai deschisa fata de limba asimilata precum si fata de vorbitorii acelei limbi.  Se remarca deci o schimbare semnificativa a atitudinii cross culturale (Bamford, K. W., & Mizokawa, D. T. (1989).. U.S.; Washington:  ED305826)

 


-    In revista Scandinavian Journal of Psychology, 44(1), 47-54. se arata ca in urma testelor de memorie facute pe copii bilingvi si monolingvi, memoria libera sau reflexa a celor bilingvi este mai buna deoarece copii bilingvi organizeaza si intgreaza mai bine informatiile noi iar capacitatile lor cognitive sunt sporite.

 


-    Studiul “The Torrance Test of Creative Thinking” efectuat intr-o facultate din New York si a aratat ca exista o relatie pozitiva intre bilingvism si abilitatile de rezolvarea problemelor sociale dar o relatie neutra intre intre bilingvism si creativitate. ( www.actfl.org)

 


-    Si nu in ultimul rand  un studiu recent de la o universitate din Anglia arata ca 89% dintre cei intervievati sunt de acord ca persoanele bilingve au mai mult sex-appeal in special cand se exprima intr-o alta limba.

 

Va uram succes in acest demers constructiv.

Accesis Human Resources

Pentru a intelege nevoile dvs. am deschis dialogul Accesis Human Resources. Manageri cu experienta va vor fi mentori. Trainingul aici inseamna bucuria impartasirii experientelor de top.

Accesis Train Conversation

Ne aliem în drumul spre a fi înțeleși prin cursurile de comunicare în limba straină. Acestea simuleaza situațiile cele mai dese de comunicare pe care le întâlniți zilnic într-o țară străină sau în mediul de lucru.

8 secrete pentru invatarea limbilor straine.
Tot ce ai vrut sa stii, intr-un singur articol.

Aboneaza-te la newsletter!

Introdu adresa de email in campul de mai jos