Dorim sa ne crestem comunitatea cu ajutorul tau. 
Daca ai citit articolele de pe blog-ul nostru si consideri ca avem acelasi scop, atunci te invitam sa impartasesti cu noi ideile tale, articole si tot ce ajuta parintii sa inteleaga mai multe lucruri despre educatia copiilor si a adolescentilor.

Impreuna vom face un jurnal de calatorie si dezvoltare personala in primii 18 ani de viata ai copiilor pentru a ne ajuta reciproc sa ii intelegem si sa ne intelegem mai bine pe noi insine in timp ce ii ajutam sa infloreasca.

Prin experienta ta, tu ai un dar unic de oferit lumii, pe care nimeni altcineva nu il poate oferi. Pune-l in cuvinte si trimite-l la noi pentru publicare.
Pentru ca noi sa iti putem publica articolul, te rugam sa nu uiti urmatoarele criterii:

  • articolul trebuie sa fie scris corect din punct de vedere gramatical, ideal cu diacritice.
  • sa nu citezi alte surse fara sa indici locul de unde ai luat citatul.
  • sa nu faci reclama directa produselor/ serviciilor tale
  • poti trimite imagini pe care le vrei publicate impreuna cu articolul. (foto facute de tine)
  • tema trebuie sa fie educatia la copii si adolescenti: lucruri care fac mai frumoasa viata de familie si a copiilor, dezvoltare personala, educatie emotionala, povesti din viata de la scoala, psihologia educatiei, pareri despre schimbarile din scoli sau schimbari legislative. Ne poti sugera anumite teme daca consideri ca pot fi de interes.
  • daca articolul este scris de tine si nu este o traducere, poti include o biografie personala de 4-5 randuri cu link catre pagina ta de facebook, catre u eveniment sau oferta de servicii.

Asteptam e-mailul tau pe adresa office@accesis.ro cu titlul “Articol pentru Blogul Accesis”