Home Cursuri AVT Examene Despre Noi Referinte Articole Cursul lunii Cariere Contact Blog
Accesis / Cursuri / Examen Aptis

Examen Aptis


Ce testează Aptis?

Aptis este un test de limba engleză pentru persoanele de peste 16 ani, care evaluează toate cele patru abilități (vorbire, ascultare, citire și scriere) şi testează toate nivelurile de engleză din Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi (de la A1 la C) . Testul poate fi susţinut în format fizic, pe calculator sau la telefon.

Aptis este alcătuit dintr-un număr de componente pentru care se poate opta mai degrabă în combinații decât individual. Un modul central de cunoștințe (gramatică și vocabular) se combină cu una sau mai multe component, pentru o testare corectă și relevantă. Testarea specifică implică rezultate mai informative, ajutând la perfecționarea formării sau la eficientizarea costurilor viitoare de recrutare. 

Conținutul Aptis poate fi adaptat pentru un domeniu specific, precum cel didactic sau turistic, iar conținutul poate fi personalizat pentru a se potrivi contextelor culturale specifice și variantelor de limba engleză.Rezultatele Aptis

Componentele de citire și ascultare sunt notate în mod automat de platforma online, în timp ce un examinator notează componentele de vorbire și scriere. Candidatul Aptis este punctat pe o scară de la 0 la 50 pentru secțiunea de gramatică și vocabular, și pe o scară de la 0 la 50, împreună cu un nivel de la A1-C pe Scala Comună Europeană de Referință pentru Limbi, pentru fiecare competență testată. Acestea reprezintă profilul de fluență în limba engleză al fiecărui candidat.
 

Link-uri externe:


·         Test demonstrativ al probei de ascultare

·         Test demonstrativ al probei de vorbire

·         Test demonstrativ al probei de scriere.

·         Test demonstrativ al probei de gramatică si vocabular

·         Test demonstrativ al probei de citire

 

Accesis Human Resources

Pentru a intelege nevoile dvs. am deschis dialogul Accesis Human Resources. Manageri cu experienta va vor fi mentori. Trainingul aici inseamna bucuria impartasirii experientelor de top.

Accesis Train Conversation

Ne aliem în drumul spre a fi înțeleși prin cursurile de comunicare în limba straină. Acestea simuleaza situațiile cele mai dese de comunicare pe care le întâlniți zilnic într-o țară străină sau în mediul de lucru.

8 secrete pentru invatarea limbilor straine.
Tot ce ai vrut sa stii, intr-un singur articol.

Aboneaza-te la newsletter!

Introdu adresa de email in campul de mai jos