Home Cursuri AVT Examene Despre Noi Referinte Articole Cursul lunii Cariere Contact Blog
Accesis / Cursuri / Examen Ielts

Examen IELTS

Ce înseamnă IELTS?IELTS stands for International English Language Testing System şi este cel mai popular test de limba engleză din lume, cu p
este 2 milioanede susțineri în fiecare an. Testul evaluează toate abilităţile de limbă: ascultat (listening), citit (reading), scris (writing) şi vorbit (speaking).

Pregătirea pentru examinare este un tur de forță care îți va actualiza rapid cunoștințele și te va forța să înveți foarte rapid.

Avantaje oferite de IELTS:

  • ●    este conceput să te ajute să folosești limba engleză în străinătate;
  • ●    este singurul test de limba engleză acceptat pentru emigrare în toate țările vorbitoare de limba engleză;
  • ●  este acceptat de peste 9.000 de organizații din întreaga lume, inclusiv instituții academice, guvernamentale și angajatori;
  • ●  este un test standardizat, conceput de experți în domeniul de evaluare a limbii engleze, ceea ce garantează evaluarea exactă şi    corectă a abilităţilor tale lingvisticeDe ce să te pregătești pentru IELTS  cu Accesis?


Cu toate că testele Cambridge au rămas cele mai populare în România, în ultimii 10 ani universităţile străine, în special cele din Marea Britanie, solicită diplome IELTS si TOEFL în detrimentul diplomelor Cambridge datorită valabilitatății lifetime a unui certificat Cambridge. Se presupune că acesta își pierde relevanța în timp, dacă persoana care a obținut acest certificat nu a mai practicat mult timp limba engleză. Diplomele IELTS în schimb, sunt valabile 2 ani fiind astfel mai relevante pentru nivelul real de cunoştinţe de limba engleză potrivit poziției instituțiilor care solicită aceste diplome.

 

Pregătirea pentru aceste examinari înseamnă atât simulari de examen cât și studiul și actualizarea cunoștințelor de limba engleză necesare pentru aceste examene. În cadrul pregătirii cu noi aveți acces la materialele cele mai potrivite pentru aceste examinări:

  • ●    teste generale IELTS
  • ●    teste pentru practică
  • ●    resurse audio și video
  • ●    teste interactive online pentru speaking, writing, reading, listening
  • ●    writing tasks pentru IELTS General si IELTS Academic 

 

TOEFL și IELTS, testează cele 4 abilități esențiale: citire, scriere, ascultare și vorbire. Gramatica este inclusa  în secțiunile testului lucru care este diferit față de testarea Cambridge. Cu toate că studiul gramaticii este necesar, în această privință testarea IELTS este mai ușoară decât testarea Cambridge.

La aceste două examene vei primi rezultatul în două săptămâni, în timp ce în cazul examenelelor Cambridge, aflarea rezultatelor poate dura între șase și opt saptămâni.

 

Contactați-ne pentru a vă spune mai multe despre ce presupune simularea pentru examene, pregătirea și examinările IELTS si TOEFL.

 


Accesis Human Resources

Pentru a intelege nevoile dvs. am deschis dialogul Accesis Human Resources. Manageri cu experienta va vor fi mentori. Trainingul aici inseamna bucuria impartasirii experientelor de top.

Accesis Train Conversation

Ne aliem în drumul spre a fi înțeleși prin cursurile de comunicare în limba straină. Acestea simuleaza situațiile cele mai dese de comunicare pe care le întâlniți zilnic într-o țară străină sau în mediul de lucru.

8 secrete pentru invatarea limbilor straine.
Tot ce ai vrut sa stii, intr-un singur articol.

Aboneaza-te la newsletter!

Introdu adresa de email in campul de mai jos