Home Cursuri AVT Examene Despre Noi Referinte Articole Cursul lunii Cariere Contact Blog
Accesis / Cursuri / Traduceri Tehnice Si Juridice

Traduceri tehnice si juridice

 

                                                                                     

Traducerea documentatiei interne si a actelor juridice

 

Prin departamentul Accesis Train Conversation, Accesis si-a alcatuit in timp o baza de traducatori autorizati si interpreti colaboratori de incredere, pentru principalele limbi din Europa si Asia.

 

 1. - Am selectat cu grija traducatori cu portofoliu si experienta de peste 3 ani. Majoritatea sunt vorbitori nativi ai limbii target.
 2. - Oferim servicii de traducere pe combinatii de limbi variate in domeniul economic-bancar, financiar, medical, IT, legal.
 3. - Contractele semnate cu acestia cuprind articole care impun alinierea la standardele de calitate si acuratete Accesis. Traducatorii / interpretii colaboreaza in urma acceptarii unui protocol intern de colaborare extras din Manualul de Proceduri Accesis.
 4. - Oferim management de proiect complet: planificarea traducerilor, coordonarea echipei, calculul si optimizarea costurilor, urmarirea traducerii, comunicare cu clientii si rezolvarea cererilor suplimentare.

Standardele adoptate ne fluidizeaza relatia cu partenerii si ne ajuta sa avem rigurozitate dar si o mare rapiditate in livrare. Termenele de livrare asumate sunt apoi respecate cu rigurozitate si calitate ireprosabila.

 

Domeniile in care livram traduceri:

 • traduceri tehnice (manuale de utilizare: aparatură electronică şi electrocasnică, home&deco, echipamente industriale, automobile);
 • traduceri în IT&C (manuale de utilizare software / hardware, documentaţii licitaţii);
 • traduceri juridice (documente juridice variate, întâmpinări, sentinţe de instanţă, documente parchet);
 • traduceri economice si politice (contracte, declaraţii, finanţe-bănci, publicitate, studii, documentaţii licitaţii, dezbateri, rapoarte, evaluări,etc.)
 • traduceri medicale (prospecte medicamente, echipamente medicale, farmaceutice, diagnostice);
 • lingvistic ( texte literare);
 • alte domenii ( psihologie, sociologie, resurse umane, comunicare şi relaţii publice, cursuri);

 

 

Prin reteaua de colaboratori acoperim limbile:

engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, portugheza, rusa, maghiara, turca, polona, bulgara, sarba, ceha, slovaca, croata, slovena, ebraica, turca, greaca, olandeza, suedeza, daneza, finlandeza, norvegiana, araba, japoneza, hindi, chineza, ucraineana, latina.

 

INTREBARI FRECVENTE

 

RECOMANDARE ACCESIS

"Compania noastra  MOTORcheckUP, cu sediul in Birstein, langa Frankfurt, Germania,a avut de-a lungul timpului mii de clienti din toata lumea. Din Europa pana in China, din Rusia pana in Sudul Africii, din Brazilia in SUA, din Corea pana in Canada.

 

Am colaborat in ultimul timp pentru traduceri cu Accesis si ii putem recomanda pentru disponibilitatea lor, calitate perfecta, respectarea termenelor limita si contactul cald cu toti angajatii.

 

In timpul colaborarii cu noi oamenii din Accesis: 

1. au fost dedicati construirii relatiei cu noi pe termen lung

2. ne-au oferit sfaturi pline de expertiza

3. au dovedit flexibilitate pentru comenzile de traducere MOTORcheckUP

4. au raspuns prompt tuturor solicitarilor si nevoilor urgente MOTORcheckUP

5. a fost usor sa pastram legatura cu ei si au mentinut un dialog activ si profesionist cu MOTORcheckUP

6. au purtat o comunicare scrisa clara si lipsita de complicatii

 

Puteti explora site-ul nostru www.motorcheckup.com, unde puteti verifica dumneavoastra insiva calitatea serviciilor de traducere efectuate de Accesis, in special cea in limba Chineza.

 

Gert Horstmeyer

COE MOTORcheckUP GmbH

 

 

 


Interpretariat

Interpretarea, ca activitate de redare orala dintr-o limba sursa intr-o limba tinta presupune o cunoastere la nivel avansat a limbii de lucru pentru o acuratețe sporită a mesajului, un vocabular specializat vast, cursivitate a limbajului, aptitudinea de ascultare si redare dar și capacitate analitică și de sinteză a mesajului.


Vă punem la dispoziție o echipa de interpreti care îndeplinesc aceste cerințe și al căror CV ilustreaza vasta experienta, de minim 4 ani  in cadrul evenimentelor nationale si internationale, forumuri si seminarii sau delegatii internationale. (interpretariat simultan, interpretariat consecutiv şi whispering)


Aceștia vă vor vă înlesni comunicarea cu partenerii de afaceri în cadrul:


•    Grupurilor de lucru cu parteneri străini
•    conferințelor, seminariilor 
•    lansărilor de produse și licitațiilor
•    întâlnirilor de afaceri și intalnirilor diplomatice
•    insotire a invitatilor straini sau asistenţă pentru semnarea de documente (negocieri, notariat, autoritati ale statului)
•    pentru interviuri pentru acordarea rezidenței 


Limbile pe care le acorperim în prezent pentru servicii de interpretariat: engleza, franceza, germana, italiana, maghiara, rusa, slovaca, ceha, spaniola, chineză.

Accesis Human Resources

Pentru a intelege nevoile dvs. am deschis dialogul Accesis Human Resources. Manageri cu experienta va vor fi mentori. Trainingul aici inseamna bucuria impartasirii experientelor de top.

Accesis Train Conversation

Ne aliem în drumul spre a fi înțeleși prin cursurile de comunicare în limba straină. Acestea simuleaza situațiile cele mai dese de comunicare pe care le întâlniți zilnic într-o țară străină sau în mediul de lucru.

8 secrete pentru invatarea limbilor straine.
Tot ce ai vrut sa stii, intr-un singur articol.

Aboneaza-te la newsletter!

Introdu adresa de email in campul de mai jos