Aici gasesti nenumarate resurse care te vor ajuta sa iti dezvolti abilitatile lingvistice intr-un rastimp scurt.

Daca vrei sa afli detalii despre cursuri, intra pe site-ul Accesis: accesis.ro

Timp de peste 12 ani am pus suflet, energie și extrem de multă muncă pentru a face cele mai bune cursuri și programe de limbă străină pentru persoane fizice, clienți corporate, instituții de stat și ambasade.

In companii exista frustrări datorita faptului ca angajații români pot arăta reticență în comunicarea cu superiorii datorită nivelului scazut de fluență într-o limbă străină iar mesajele importante nu sunt livrate la timp, acest lucru avand impact in multiple procese ale companiilor.

Inca din anul 2008 am ajutat clientii sa depaseasca acest tip de bariere. Inspiram incredere si livram servicii lingvistice la cele mai inalte standarde, atat catre persoane fizice cat si catre clienti corporate:

In acest moment pe piață sunt puține companii mari care au un mix de servicii la cele mai inalte standarde de livrare, însă niciuna dintre acestea nu ofera plusurile de servicii și asistență directă de care vă bucurați în Accesis.

Pe langa cursurile de limba straina oferim un trainer virtual, Accesis Vocabulary Trainer, AVT, care, daca este utilizat consecvent, accelereaza cu peste 40% invatarea englezei si germanei. Concret, acesta este un sistem inteligent de asimilare a limbajului general (RO, DE, EN) si de afaceri (EN) ajutand la dobandirea abilitatilor lingvistice necesare in mediul corporate.