Examene IELTS

Ce este examenul IELTS?

IELTS este prescurtarea de la International English Language Testing System şi este cel mai popular test de limba engleză din lume, fiind urmat de testele Cambridge si are peste 2 milioanede susțineri în fiecare an. Testul evaluează toate abilităţile de limbă: ascultat (listening), citit (reading), scris (writing) şi vorbit (speaking).

Acest test esta mai popular decar Testul Cambridge intrucat are renumele de a fi mai usor decat Cambridge.

Pregătirea pentru examinare este un tur de forță care îți va actualiza rapid cunoștințele și te va forța să înveți foarte rapid.

In timp ce, pentru examenul CAE (Cambridge Advanced) ai nevoie de minim 120 de ore de pregatire ghidata, pentru Examenele IELTS ai nevoie de aproximativ 80 de ore de pregatire pentru a obtine nota 8 sau chiar 9.

 

Avantaje oferite de IELTS:

  • este conceput să te ajute să folosești limba engleză în străinătate;
  • este singurul test de limba engleză acceptat pentru emigrare în toate țările vorbitoare de limba engleză;
  • este acceptat de peste 9.000 de organizații din întreaga lume, inclusiv instituții academice, guvernamentale și angajatori;
  • este un test standardizat, conceput de experți în domeniul de evaluare a limbii engleze, ceea ce garantează evaluarea exactă şi    corectă a abilităţilor tale lingvistice

De ce să te pregătești pentru IELTS  cu Accesis?

Cu toate că testele Cambridge au rămas cele mai populare în România, în ultimii 10 ani universităţile străine, în special cele din Marea Britanie, solicită diplome IELTS si TOEFL în detrimentul diplomelor Cambridge datorită valabilitatății reduse, care garanteaza faptul ca abilitatile lingvistice ale candidatilor nu au fost afectate de trecerea timpului.

Se presupune că certificatul Cambridge își pierde relevanța în timp, dacă persoana care a obținut acest certificat nu a mai practicat mult timp limba engleză. Diplomele IELTS în schimb, sunt valabile 2 ani fiind astfel mai relevante pentru nivelul real de cunoştinţe de limba engleză potrivit poziției instituțiilor care solicită aceste diplome.

 

Pregătirea pentru aceste examinari înseamnă atât simulari de examen cât și studiul și actualizarea cunoștințelor de limba engleză necesare pentru aceste examene. În cadrul pregătirii cu noi aveți acces la materialele cele mai potrivite pentru aceste examinări:

  • teste generale IELTS
  • teste pentru practică
  • resurse audio și video
  • teste interactive online pentru speaking, writing, reading, listening
  • writing tasks pentru IELTS General si IELTS Academic

TOEFL și IELTS, testează cele 4 abilități esențiale: citire, scriere, ascultare și vorbire. Gramatica este inclusa  în secțiunile testului lucru care este diferit față de testarea Cambridge. Cu toate că studiul gramaticii este necesar, în această privință testarea IELTS este mai ușoară decât testarea Cambridge.

La IELTS si TOEFL vei primi rezultatul în două săptămâni, în timp ce în cazul examenelelor Cambridge, aflarea rezultatelor poate dura între șase și opt saptămâni.

Afla mai multe detalii de pregatire pe site-ul accesis: https://accesis.ro/cambridge  

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *