6 motive pentru a alege examinările Cambridge

 

Probabil te-ai întrebat dacă ar fi bine să ai experiența unui examen Cambridge. Dacă încă mai stai pe gânduri, îți oferim 6 motive pentru care ar trebui să alegi aceste examinări:

  1. Examenele Cambridge sunt concepute pentru a evalua modul în care folosești limba engleză pentru a comunica în situații din viața reală. În procesul de pregătire obții abilitățile de comunicare pe care le poți folosi apoi în viața de zi cu zi, la locul de muncă și în stagiile de studii în străinătate.
  2. Diploma Cambridge este valabilă lifetime pe când diplomele IELTS sunt valabile doar doi ani.
  3. Toate examenele Cambridge sunt aliniate cu Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi (CECRL) – standardul internațional care descrie abilitățile tale lingvistice.
  4. Peste 20.000 de universități, angajatori și guvernele din întreaga lume acceptă diplomele Cambridge. Prin urmare peste 20.000 de uși ți se pot deschide prin aceste diplome. Această examinare îți îmbunătățește șansele de angajare, și îți extinde posibilitățile de alegere a unei instituții pentru studii sau muncă.
  5. Multe dintre examenele Cambridge de limba engleza sunt, acceptate la primirea vizelor de studiu în Marea Britanie, Australia, SUA și Canada. Testele IELTS, care sunt și ele un produs Cambridge,  pot fi de asemenea folosite pentru vize în Marea Britanie.
  6. Candidații pot alege când, unde și cum să dea examenul (computer-based sau paper-based)

Dacă dorești să începi pregătirile dar să și participi la simulări de examen, deschide o discuție cu noi la tel: 021-795-3414

pregatire-cambridge

 

Citește și: Ce să aleg? Cambridge sau IELTS?


Dă share la acest articol pe Facebook și primești 20 puncte.
Dă share la acest articol pe LinkedIn și primești 30 puncte.

  • Când ajungi la 980 de puncte ai câștigat automat un AVT Optimal Performance.
  • Când ajungi la 1200 de puncte ai câștigat automat un AVT Business Focus.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *