Engleză cu Super Puteri – Super Minds

Cea mai potrivita perioada de a invata limba engleza, potrivit studiilor internationale, este copilaria timpurie datorita super mindsreceptivitatii copiilor la nuante, tonalitati, accent sau mod de pronuntie. 

Un profesor va preda la copii in mod complet diferit fata de adulti: va imbina jocul si miscarea cu memorarea si repetitia pentru a-l ajuta sa dobandeasca noi cunostinte. In timp ce invata, copiii trebuie sa fie activi, veseli si fericiti.

Herbert Puchta, Günter Gerngross și Peter Lewis-Jones, reputați autori de cărți de învățare a limbii engleze pentru copii si a unor noi metode de invatare, au conceput manualul Super Minds – 7 manuale concepute atat pentru varste fragede cat si pentru copiii de pana in clasa a VII-a.

  1. Dezvoltă memoria și abilitățile de gîndire

Ceea ce face acest manual foarte special sunt secțiunile “învață și gândește” care dezvoltă în mod activ abilitățile de gândire ale copiilor.

Activitățile din manual si workbook explorează alte domenii, cum ar fi matematica, știința și muzica și îi provoacă pe copii să aplice cunoștințele în proiecte practice. Aceste activități nu numai că dezvoltă abilități utile, cum ar fi rezolvarea problemelor și gândirea logică, ci conduc, de asemenea, la o evoluțe semnificativă în exprimare.

        2. Explorează valorile sociale
A învăța copiii să interacționeze cu ceilalți este o parte importantă a educației lor. Poveștile pline de viață încurajează copiii să exploreze valorile sociale și le permit  să reflecteze asupra comportamentului lor în situații similare.

      3. Susține exprimarea creativității
Experimentarea prin limbaj este primul pas în exprimarea ideilor creative. Super Minds oferă copiilor sprijin și oportunitatea de a utiliza limbajul într-un mod jucăuș și comunicativ, prin activități unice de vizualizare, dramă, arte și meserii care stimulează creativitatea.

Puteti downloada mai jos Unit-uri Sample pentru fiecare dintre nivelurile Super Minds.super-minds-level-6-students-workbook

Super_Minds_Starter_Level_Students_Book (1)

“SUPER MINDS” este un program consacrat care foloseste metoda TPR (Total Physical Response) care dezvoltă cu rapiditate abilitatea de exprimare a copiilor.  Activitățile sunt concepute special pentru a antrena nu doar nivelul de limbă engleză al copiilor ci și memoria și concentrarea copiilor. 

Puteti vedea in filmul de mai jos o lectie demonstrativa a lui Herbert Puchta, unul dintre promotorii metodei TPR, metodă folosită și de profesorii Brilliant Kids.

Puteti vedea in filmul de mai jos o lectie demonstrativa a lui Herbert Puchta, unul dintre promotorii metodei TPR, metodă folosită și de profesorii Brilliant Kids.

La fiecare lecție copiii fac cunoștință cu personajele cu super puteri care îi vor ajuta să îndeplinească cerințele, să facă exercițiile practice și să se implice în jocurile interactive “SUPER MINDS” din cadrul lecției.

3

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *