Cum topești inimile a milioane de oameni – Reclama cu bunicul care învață engleza

În decembrie 2016 mai mult de două milioane și jumătate de oameni din întreaga lume au vizionat o reclamă poloneză Allegro (un site de licitații online) care surprinde o bucată emoționantă din viața unei familii -încercarea unui bunic de a se reuni cu familia sa și a depăși bariera lingvistică între el și noii membri ai familiei.

În reclamă bunicul comandă un kit de învățare a limbii engleze „Engleza pentru începători”. Pornește călătoria de învățare prin a lipi peste tot prin casă post-it-uri cu denumiri ale obiectelor în limba engleză: În bucătărie, în baie, în camera de studiu și chiar pe boticul cățelului care pare că știe ce se întâmplă.

bunicul 4

Apoi, extrem de preocupat să pronunțe frazele corecte, el practică cu voce tare în autobuz prezentându-se și repetând cuvintele: “Te iubesc” și “ești perfectă” spre mirarea călătorilor. Dar bunicul nu este preocupat decât de ceea ce dorește să obțină: depășirea barierei lingvistice.

bunicul 2

Apoi îl vedem cum călătorește spre o destinație necunoscută pentru care s-a pregătit, și curând îl vedem cum ajunge la destinație și cum este întâmpinat de un tânăr – copilul său. Tot acum înțelegem că bunicul a depus toate aceste eforturi pentru a putea vorbi cu mica sa nepoțică englezoaică și familia băiatului său care a plecat în Anglia unde vedem că și-a întemeiat o nouă familie.

322 de resurse pentru a învăța engleza în timp record: English Mastery

La intrare, nepoțica sa apare timidă de după un colț iar bunicul i se prezintă “Bună, eu sunt bunicul tău” fiind parcă și mai emoționat decât micuța.

bunicul 3

Această reclamă a impresionat oameni din întreaga lume devenind în scurt timp o reclamă virală cu peste 14 milioane de vizualizări. Asta pentru că în ultimii ani milioane de polonezi, s-au desprins de patria-mamă și au decis să părăsească țara în căutarea unei noi vieți în Marea Britanie.

Iată mai jos filmul Allegro:

Vrei și tu să depășești barierele lingvistice? Este momentul să îți oferi un cadou. Înscrie-te acum pentru cursurile Accesis. Explorează cursurile Accesis.

cursuri bucuresti

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *